Posts

Showing posts from March, 2011

For Adult Viewing ONLY; Danok Thailand's Massage Parlour

Bila sebut saja Danok, apa uols terfikir?

(i terus tebayang pompuan with skimpy clothes kadang2 pakai only bra dan skirt pendek tak pakai panties EWW menggedik/menggeletik depan massage parlor diorang sambil manja2 panggil customers)
Sekarang ni i rasa kerajaan malaysia duk buang masa tunjuk alim sangat tah apa jadah la nak banteras maksiat konon2 buat operasi besar-besaran,tapi penah tak terfikir nak block all the malaysians daripada pergi ke Danok? HUH PENAH TAK????! TAK PENAH KAN!?? dah tu motif sangat la kan nak konon banteras maksiat tapi duk bagi malaysian pergi Danok beli ayam siam tu BOLEH PULAK KAN? and please take note lah all the women out there, since im living in kedah, ive been brought up here, Danok is the place which i know most of my guy friends have been going to "KONON-MASSAGE-TAPI-SANGGUP-PEGI-SAMPAI-LEWAT-MALAM-NAK-MASSAGE-APA?" nak massage apa lagi if not their little "TUSHI" isk. memang bodoh sangat kan. melampau. sangap sampai tahap lupa dos…