Posts

Showing posts from December, 2014

Pasangan Bercinta & Trust Issue

WARNING: Bahasa dalam post ni tak sesuai untuk golongan2 urban hipster yang menggunakan bahasa Inggeris sebagai medium berkomunikasi dan menganggap Bahasa Melayu sebagai bahasa yang yucky. LOL. (individual seperti di atas mohon terasa pls)

Hi semua,

Sihat? Hmm lama betul tak update blog, niat memanjang ada. 
Tambah-tambah time blogwalking blog orang lain mula lah dalam hati macam 
"Eh inspired lah nak tulis blog pasal blablabla, sure tambah visitors nanti sebab topic kemain interesting" and disebabkan darah melayu yang banyak nau dalam diri ni, sifat Procrastination pun wujud, daripada bulan 9 cakap nak update hari hari lepastu tunda bulan October lepastu last2 sekarang baru update. 
Mesti blogger pemalas lain pun ada syndrom cenggini kan? Hahaha. 
Okay nak tulis apa eh harini? Disebabkan kita tengah di ambang bercinta kita tulis pasal percintaan lah.

Topic yang sangat popular di kalangan individual yang dramatic dan complicated. LOL. 
The topic is TRUST ISSUE. Haa kau. 
Majority kal…