Posts

Showing posts from 2017

Buried Past

"xxx has sent you a friend request"
woke up today and found this on fb reread and reread again i couldnt believe my eyes. and so that dreaded feeling resurfaced, the past that ive been wanting to bury deep inside suddenly flashed back and i cant seem to block them from pouring into my mind i remembered exactly what you did how youve ruined my life how much heartache you have caused how that past of me and you have made me a selfish prick towards everyone who loved me towards everyone who ever cared for me how i wished i wanted to erase the past of me and you how i wished i could erase the memories that we had i wish i could say that some things are better left in the past but i gave in i gave in to that darkest period of my life and i clicked accept

#ProductReview - Kandungan Bahan-bahan dalam Jamu Tun Teja

Image
Yang mana tertanya-tanya pasal Jamu Tun Teja(Kandungan dalam Jamu tu etc) ni I tunjuk semua bahan-bahan yang ada dalam satu sachet. Rasa Jamu ni bukan macam jamu kebiasaan yang berempah dan herba tu, tapi ni rasa macam jus buah so korang yang tak boleh telan rasa Jamu mesti akan jatuh cinta dengan Jamu Tun Teja ni, kan I dah cakap ni Jamu modern, harusssla rasa pun tolerable hihi.
(Korang boleh klik dekat gambar untuk size lebih besar)
🌿 HALIA BARA bertindak
* menlancarkan sistem peredaran darah.
* mengeluarkan angin berlebihan.
* melancarkan sistem penghadaman. 🌿 KULIT KAYU MANIS bertindak
* membantu mengurangkan kolestrol
* mengurangkan berat badan. 🌿 ACAI BERRY bertindak
* membakar lemak berlebihan
* membuang toksin
* sangat baik untuk kesihatan jantung 🌿 MADU ASLI 1001 manfaat bertindak
* memberi tenaga
* membantu mendapatkan tidur yg berkualiti 🌿 LADA HITAM bertindak
* membuang angin berlebihan
* melegakan ketegangan otot / stress 🌿 PURASWEEET
* mengurangkan kandungan gula dan k…

In Love

Image
I don't have to leave anymore
What I have is right here
Spend my nights and days before
Searching the world for what's right here

Underneath and unexplored
Islands and cities I have looked
Here I saw
Something I couldn't over look

I am yours now
So now I don't ever have to leave
I've been found out
So now I'll never explore


❤️❤️❤️ Zoe Ana ❤️❤️❤️

#ProductReview - Jamu Tun Teja

Image
Wah, lama tak jenguk blog saja harini nak buat surprise visit and memang betul2 surprised sebab check search results most of visitors nak tau pasal Jamu Tun Teja. Itu hari(tak berapa nak hari lah jugaknya sebab last update bebulan yang lepas hihihi) ada tulis dalam bahasa omputeh sikit2 pengenalan Jamu Tun Teja ni.
Tapi harini kita cakap melayu pulak lah, okay? Agitteww feeling orang obersi dah pasaipa hang Zoe? 🙄 Baca jelah review ikhlas jujur pasal Jamu Tun Teja ni kayyy uols.
Jamu Tun Teja ni pengasas and founder dia kawan I time zaman sekolah2 dulu. Walaupun memang dari sejak kenai si Hazira a.k.a Jijah(founder Jamu Tun Teja la ish hampa ni) ni dia kulit dia memang gebu2 tapi biasalah zaman remaja2 ni ada la jugak time2 belemoihnye. Jijah ni memang nampak ayu2 tapi sempoi perangai dia. Dari dulu lagi memang dalam gang kami pun memang dia suka benda yang melawa2 ni, suka test2 makan supplement/jamu/try makeup macam2. Kalau ada Instagram dulu i rasa dia memang boleh glemer kalah Asya…