Posts

Showing posts from January, 2017

#ProductReview - Jamu Tun Teja

Image
Wah, lama tak jenguk blog saja harini nak buat surprise visit and memang betul2 surprised sebab check search results most of visitors nak tau pasal Jamu Tun Teja. Itu hari(tak berapa nak hari lah jugaknya sebab last update bebulan yang lepas hihihi) ada tulis dalam bahasa omputeh sikit2 pengenalan Jamu Tun Teja ni.
Tapi harini kita cakap melayu pulak lah, okay? Agitteww feeling orang obersi dah pasaipa hang Zoe? 🙄 Baca jelah review ikhlas jujur pasal Jamu Tun Teja ni kayyy uols.
Jamu Tun Teja ni pengasas and founder dia kawan I time zaman sekolah2 dulu. Walaupun memang dari sejak kenai si Hazira a.k.a Jijah(founder Jamu Tun Teja la ish hampa ni) ni dia kulit dia memang gebu2 tapi biasalah zaman remaja2 ni ada la jugak time2 belemoihnye. Jijah ni memang nampak ayu2 tapi sempoi perangai dia. Dari dulu lagi memang dalam gang kami pun memang dia suka benda yang melawa2 ni, suka test2 makan supplement/jamu/try makeup macam2. Kalau ada Instagram dulu i rasa dia memang boleh glemer kalah Asya…