#ProductReview - Kandungan Bahan-bahan dalam Jamu Tun Teja

20:08:00

Yang mana tertanya-tanya pasal Jamu Tun Teja(Kandungan dalam Jamu tu etc) ni I tunjuk semua bahan-bahan yang ada dalam satu sachet. Rasa Jamu ni bukan macam jamu kebiasaan yang berempah dan herba tu, tapi ni rasa macam jus buah so korang yang tak boleh telan rasa Jamu mesti akan jatuh cinta dengan Jamu Tun Teja ni, kan I dah cakap ni Jamu modern, harusssla rasa pun tolerable hihi.

(Korang boleh klik dekat gambar untuk size lebih besar)

🌿 HALIA BARA bertindak
* menlancarkan sistem peredaran darah.
* mengeluarkan angin berlebihan.
* melancarkan sistem penghadaman.
🌿 KULIT KAYU MANIS bertindak
* membantu mengurangkan kolestrol
* mengurangkan berat badan.
🌿 ACAI BERRY bertindak
* membakar lemak berlebihan
* membuang toksin
* sangat baik untuk kesihatan jantung
🌿 MADU ASLI 1001 manfaat bertindak
* memberi tenaga
* membantu mendapatkan tidur yg berkualiti
🌿 LADA HITAM bertindak
* membuang angin berlebihan
* melegakan ketegangan otot / stress
🌿 PURASWEEET
* mengurangkan kandungan gula dan kolestrol dalam darah
🌿 COLLAGEN + VITAMIN C + HYALURONIC ACID (HA)
* menganjalkan kulit agar lebih halus dan cerah berseri
* melembabkan kulit
* merawat masalah jeragat & jerawat
* mengurangkan kedutan & lebam bawah mata
* melindungi retina mata & mencegah peyakit berkaitan mata

Korang yang nak try jamu ni boleh 
DM IG Dearest_Diva atau Whatsapp number +60125043409 
untuk info lanjut, try la confirm tak menyesal!

❤️❤️❤️
Zoe Ana
❤️❤️❤️




You Might Also Like

0 people scribbled