Thursday, 15 March 2018

Hi buat apa tu?

Hi semua! /wipeswebdusts
Disebabkan lama tak menonjolkan muka sendiri dekat sini nah ambik gambar throwback rambut uban untuk tatapan umum. 

Ada berita gembira nak share ni dengan pembaca setia tapi asyik update tak update last2 pembaca pun dah takdak yang setia hahahaha. Oklame.

Tadi tengah plan nak tukar layout blog ni tapi bila godek2 html jadi benak otak jap. Lepastu sekarang ni rasa macam eh malas pulak. Nanti2 jelah update layout. Sekarang ni memang dah tak wujud eh website layout untuk blogger yang senang2 mcm pyzam.com dulu? Susah betuilah nak cari yang user-friendy-bodo-it-blogger-template untuk orang macam i ni >D

Eh by the way, I tengah susun content baru ni. Kalini betul2 punya banyak post baru, pasal Jamu Tun Teja pun ada. Sebab ramai sangat orang search post Jamu Tun Teja ni, jadi rasa macam kena review ikhlas jugak lah and bukan sekadar review untuk naikkan sales since i pun agent jugak LOL.

Apa yang korang nak sangat or suka baca bila buka blog orang lain? Cer share sikit, nanti takla boring content i nak upload hewhewhew.

❤️❤️❤️
Zoe Ana
❤️❤️❤️



No comments: