Friday, 4 March 2011

For Adult Viewing ONLY; Danok Thailand's Massage Parlour

Bila sebut saja Danok, apa uols terfikir?

(i terus tebayang pompuan with skimpy clothes kadang2 pakai only bra dan skirt pendek tak pakai panties EWW menggedik/menggeletik depan massage parlor diorang sambil manja2 panggil customers)

Sekarang ni i rasa kerajaan malaysia duk buang masa tunjuk alim sangat tah apa jadah la nak banteras maksiat konon2 buat operasi besar-besaran,tapi penah tak terfikir nak block all the malaysians daripada pergi ke Danok? HUH PENAH TAK????! TAK PENAH KAN!?? dah tu motif sangat la kan nak konon banteras maksiat tapi duk bagi malaysian pergi Danok beli ayam siam tu BOLEH PULAK KAN? and please take note lah all the women out there, since im living in kedah, ive been brought up here, Danok is the place which i know most of my guy friends have been going to "KONON-MASSAGE-TAPI-SANGGUP-PEGI-SAMPAI-LEWAT-MALAM-NAK-MASSAGE-APA?" nak massage apa lagi if not their little "TUSHI" isk. memang bodoh sangat kan. melampau. sangap sampai tahap lupa dosa pahala.

"oh tak, i pakai tuala time massage"

WTF? massage pakai towel tapi tangan si masseus tu creep bawah towel. BUAT APA? sanggup pergi jauh2 semata2 nak suruh orang yang kemungkinan ada macam2 penyakit tu tolong masturbate kan? TAK BOLEH BODOH LAGI EH?



"oh tak, ni massage batin...untuk bagi kuat dan besar"

WEYYYYYYYYYYYY nigga-puhhhhleeeeeezzzzz...habis tu time dia massage kau tak turn on pulak? ish apa punya fikiran kau ni. habis geli pun beli minyak, balik p urut sendiri. PERLU KA NAK PERGI SAMPAI KE DANOK DAN BUANG DUIT BYR AYAM SIAM NAK URUT KAU PUNYA "TUSHI"???


sorry, kau defend la diri macam mana pun, memang bagi aku kalau kau dah sampai ke Danok tu, memang tahap murah diri kau tu dah macam 10000000% bagi aku. dan percayalah, kalau once you've been to Danok, you will get addicted. AYAM SIAM PAKAI BOMOH LA BODO NAK TARIK CUSTOMER... ee. geli wei geli!!!

and kalau dah kau start pegi Danok tu memang maksudnya kau memang takda market lah nak tekel awek kat malaysia ni, eh? memang macam tu eh? tolongla jaga maruah tu sikit. macam mana pun kau cakap kau hanya pergi untuk massage, memang tak lah kan aku nak terima. orang bila dah turn on semua benda boleh jadi. dan ayam siam bila dah desperate nak duit, apa pun sanggup buat.

sekarang ni banyak sangat husbands yang curang dengan isteri dengan pergi ke Danok. kesian aku tengok. kalau nak kata laki2 yang ada girlfriend tu, hurm, taktau dahla nak cakap apa, sebab dah dasar gila seks kot. tak cukup dapat gf muda pun tak puas2 jugak. menggelikan. tapi ni yang golngan bapak2 yang mana anak sampai berduyun2 isteri kerja macam gila and jaga anak, masak untuk family, dengan badan penuh stretch marks leps dah beranak anak ramai gila tak sempat nak jaga diri nak kena dahulukan suami and anak2 dulu, SENANG2 KAU PERGI DANOK PUASKAN NAFSU BINATANG KAU TU KAN. pikir la bini kau tu bertarung nyawa nak dapatkan zuriat untuk kau. BODOH!

sorry, jangan penah cakap Danok tu is not as bad as i think. sebab aku memang pandang rendah dengan orang2 dan segala kaum yang pergi Danok untuk enjoy. kalau kau pikir bagi pompuan pegang dan urut "tushi" kau tu takdak apa, kenapa kalau pompuan pegi kangkang suruh laki urut alat sulit dia kau boleh panggil JALANG. PENAH PIKIR? KALAU DAH MCM TU KAU TAU PULAK JALANG, HABIS KAU TU AKU PATUT PANGGIL APA?

i cant think of a btter image when people mention Danok's massage, so click on the link ONLY if you're an adult.





edited;; i just HAD to include this statement from a friend of mine,

"so conclusion dia aku rasa persatuan bini bini.. gf gf kena buat satu pintu gerbang lagi selepas imigresen untuk check laki sapa masok siam kekekeke"

hahahahah SO TRUE. :D

8 comments:

KM said...

Marah yang bertempat...i like it!!!!

cu734ngel said...

oit!!!!!!!!!!!!!euuuwww..u've just polluted my innocent mind...:( i tak baca pon lagi entry u...tapi nmpk ada link so i click la...tak pasan tajuk post u nieh....:(

♥ zoe ana ♥ said...

hahaha dah nama pun for adult viewing only....saja laaaa tuuuu nak salahkan iiii...heheh

Hakim LoLx said...

kalau kat Kelantan..weekend ramai org pegi GoloK..

Anonymous said...

Very good information. Lucky me I recently found your website by chance (stumbleupon).
I have bookmarked it for later!

Feel free to visit my website ... stretch mark creams

Anonymous said...

We're a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your web site provided us with useful info to work on. You have done a formidable task and our entire neighborhood will probably be grateful to you.

Also visit my weblog :: ford ranger

Anonymous said...

Genuinely when someone doesn't know then its up to other visitors that they will help, so here it occurs.

Here is my web blog - http://Wiki.cocev.de

Anonymous said...

Undeniably imagine that which you said. Your favorite reason seemed to be on the internet the simplest thing to
bear in mind of. I say to you, I definitely get irked at the same time as
people think about worries that they just don't recognize about. You managed to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing without having side effect , other folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

Review my web page: stretch Mark Lotion

Buried Past

"xxx has sent you a friend request" woke up today and found this on fb reread and reread again i couldnt believe my eyes....