Sunday, 31 January 2016

#ZoeReviews - Pure Marine Collagen

Aha anyone who knows me should know that i have a huge obsession over any beauty products or supplements be it vit c,collagens,placenta etc. Trust me ive tried MOST products in the market and i could even write a book on beauty tips and whatnots lol. Sama macam diet and fitness pun. Hahaha. Ok and sooo ive been hearing reviews pasal pure marine collagenz the seaweed / rumpai laut thingy. At first i hesitate nak try because dalam hati macam " ahh another beauty products yg indah khabar dari kesan" haha but then when i went back to my mom's house she told me that my aunty bought the seaweed from Sabah and she turned them into these collagen jelly and i gave in. I tried, and.... I LOVED IT!! First few days try dah nampak my stretch marks - faded! Not entirely but yeaaaaaaaa!! Syok nyaaaaaaaa. And i noticed less blemishes on my face and my skin turned a bit fairer. Hihihihi. Ok serious ni bukan nak promote or anything but im telling u based on my own experience taking the collagen. In fact im helping mom make the second batch now, zzz lambat btul nak siap. Yesterday tersalah rendam sat sangat so tak berapa jadi then had to throw it away so this time kena rendam whole night lepastu besok baru start rebus sampai hancur. Mom usually take it with horlicks but i take it with sunquick cuz i cant stand the smell hahaha. But uve to be aware that u cant take too much caffeine if ure taking collagen sebab nanti caffeine will flush away the collagen from ur body. If u HAVE to drink coffee jugak make sure jarakkan the intake. And not too much mmmkay? Hehe ohhh one more thingggg dont be fooled by the price yang org jual online, pure marine collagen dekat sabah betul2 pure ony about RM10-RM17 ja per kilo.. Yang jual sampai RM20ish per 100gram tu mahal melampauu. Theres no such thing as kalau murah tak original. Benda tu plants la mana boleh org buat fake plants hahaha. Ok dah stop now. Leave your comments if ada nak tanya i anythingg ya?

Take care lovers!! :)



#HotelReview - Lone Pine Hotel, Penang

Hi semua!

Dah lama tak buat review hotel, azam tahun ni nak banyak berjalan and try out hotels tak kisah lah hotel mahal ka murah, ni semua throwback yang lama2 disebabkan ada pictures(walaupun tak banyak) tapi nak share jugak. 

Kalau sebut Penang ja mesti akan terbayang food heaven and memang heaven pun lay sedap2 makanan mcm laksa, nasik kandaq, mee udang, char koew teow, rojak buah, pasembor etc. Some people kalau nak berjalan tu ada yang sanggup spend duit lebih sikit untuk hotel yang best2,ada yang selesa sewa apartment kalau pergi ramai2 and ada yang jenis pentingkan budget stay dekat backpackers hostel/hotel budget.

For those yang suka try out hotels, and tak kisah dengan budget, bolehla try stay dekat Lone Pine Hotel. Honestly for me, kalau nak compare shangri la or Hard Rock Hotel, i would prefer Lone Pine Hotel sebab the interior is nice and bilk pun well-maintained. I didn't manage to snap pictures banyak but you can look through dot Tripadvisor punya page pun banyak pictures yang you can see, but these are among the pictures which I managed to snap;


Bilik ni comes with a small private tub outside defat balcony. boleh la kalau nak relax2 duk dkt luar mandi dalam tub sambil tengok scenery pantai(or in my case tengok bumbung ja sebab seaview dah penuh dat time hahaha)





Nice kan the room, the bathroom is HUGE and spacious. bestttttt, the room comes with a small private lounge or a small room. ada comfy sofa yg boleh tidur jugak hahaha.



Their gym yang memang well equipped and best lah.

The breakfast spread best jugak and ada wide varieties of food for u to choose from. Overall i think price wise memang worth it. Prices of the room start from RM500 above. The address is as follow;

Lone Pine Hotel
97 Batu Ferringhi, 11100 Batu Feringgi, Malaysia



❤❤❤❤
 Zoe Ana
❤❤❤❤



Buried Past

"xxx has sent you a friend request" woke up today and found this on fb reread and reread again i couldnt believe my eyes....